Apoteka Monis je osnovana 2010 godine. Stručno osoblje čine tri farmaceutska tima, spoj iskustva i mladosti gdje svaki dan stvaramo i napredujemo kako bismo svojim pacijentima i kupcima omogućili uvijek najbolju uslugu te učinili dostupnima vrhunske proizvode i usluge uz najstručniju savjetodavnu uslugu. Odnose s pacijentima, kupcima i partnerima izgradili smo na međusobnom poštovanju i povjerenju.

Cilj našeg poslovanja je pružanje cjelovitog, proaktivnog i personaliziranog pristupa krajnjem korisniku kojem pomažemo u prevenciji i rješavanju zdravstvenih, ali i životnih problema.
Povjerenje, sigurnost, stručnost, diskrecija, suosjećanje, potpuna posvećenost, briga i pouzdanost rezultat su takva pristupa.
Uz iskusan i motiviran tim, stalnim ulaganjem u edukaciju i nova znanja , vjerujemo kako svojim korisnicima i partnerima možemo pružiti ono što i zaslužuju – izvrsnost ponude i najvišu kvalitetu usluge!

Ukoliko neki proizvod ne možete pronaći na našoj stranici ili u apoteci, mi ćemo se potruditi da isti obezbijedimo za vas.

U našoj ponudi možete pronaći širok spektar proizvoda i usluga: nudimo široku ponudu vitaminsko-mineralnih, biljnih, i pripravaka na bazi meda, kozmetike i dermokozmetike svjetskih brendova, mineralna dekorativna dermokozmetika, dječje kozmetike, preparate za trudnice i dojilje, široku paletu proizvoda za njegu kose i vlasišta, proizvode za oralnu higijenu, medicinska pomagala za kućnu upotrebu (tlakomjeri, inhalatori, oralni tuševi, aparati za mjerenje šećera u krvi i dr.), anatomsku obuću, proizvode iz dječjeg programa kao i razne proizvode za njegu.

Možete nas kontaktirati putem maila [email protected], telefonom na 033/592-520 svakim radnim danom od 09-22h.

Za sve informacije vezane za dostupnost, cijene lijekova i medicinskih sredstava obratite se na naše kontakte ili nas posjetite.

Radujemo se novim izazovima koji nas čekaju i spremni smo dati sve od sebe kako bi svaki pacijent, kupac, partner ili saradnik i dalje s punim povjerenjem mogao reći – Monis, to je prava apoteka za mene.