NARUDŽBA

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u sedmici. Roba se naručuje isključivo elektronskim obrascem – korpa internet trgovine. Kupac može ili ne mora biti registrovan na web stranici Prodavatelja kako bi izvršio narudžbu. Od kupca se međutim zahtjeva da unese kontakt podatke i adrese (vlastitu i dostavnu) kako bi se zaključio proces narudžbe. Ako Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, obavijestiti će Kupca u roku komuniciranom Kupcu nakon izvršene narudžbe. Prodavatelj će, uz suglasnost Kupca, otkazati narudžbu. Ukoliko kupac želi isporuku preostalog dijela raspoloživih artikala, slobodan je unijeti novu narudžbu.

DOSTAVA I NAČIN PLAĆANJA
Dostava na teritoriji Bosne i Hercegovine se realizuje u roku od 2 do 5 radnih dana nakon odašiljanja paketa (subote, nedjelje i praznici isključeni).

Apoteka Monis ne preuzima odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Sve narudžbe pristigle do 15.00h obrađujemo isti dan zavisno o dostupnosti naručenih artikala. Sve narudžbe pristigle poslije 15.00h zbog tehničkih mogućnosti i reda vožnje brze pošte, šaljemo u toku sutrašnjeg dana u zavisnosti o dostupnosti naručenih artikala.

Kako bismo osigurali što kvalitetniju komunikaciju između Vas i dostavljača, dostavljaču ćemo ustupiti i kontakt broj telefona koji ste nam naveli prilikom registracije.

PLAĆANJE

Plaćanje prilikom dostave se vrši pouzećem u gotovini. Cijena dostave iznosi 3 KM za cijelo područje Bosne i Hercegovine, a za narudžbu s iznosom preko 100 KM dostava je besplatna.

Dostavu vršimo putem brze pošte.