Salvit Apetit 150 ml 1+1 GRATIS

23.50 KM

Svaki se roditelj bar jednom susreo s nedostatkom apetita kod djeteta. Svakako se pobrinite da dijete u tom razdoblju dobije potrebne vitamine i minerale kako bi očuvalo imunitet*. Salvit Apetit će vam pri tome biti vjeran saveznik. Salvit Apetit tekući je dodatak prehrani s B vitaminima, ekstraktima metvice, komorača, maslačka, peršina i đumbira.

*Vitamini B2, B3, B6 i B12 doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije te smanjenju umora i iscrpljenosti.

Upute za korištenje
Za djecu stariju od 3 godine preporuča se konzumirati 5 ml jednom dnevno prije ili tijekom obroka. Za odrasle se preporuča konzumirati 15 ml dnevno prije ili tijekom obroka.

Upozorenja: osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije upotrebe posavjetovati s liječnikom. Dodatak prehrani nije primjeren za djecu mlađu od 3 godine. Ne preporučuje se korištenje kod trudnica i dojilja. Proizvod ne smiju koristiti osobe koje su alergične na neki od navedenih sastojaka.

Napomene: dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Protresite bočicu prije svake upotrebe. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece.



Share